Om

Välkommen till K8 Foto! Detta är mitt arkiv av foton från en salig blandning av idrottsevenemang. Jag laddar upp bilder så snabbt jag kan från de evenemang jag fotar och kommer dessutom fylla på med gamla foton i mån av tid.

Varför gör jag då detta? Jo, efter att ha följt min fru Johanna land och rike runt och fotat henne på diverse löpartävlingar så har jag insett två saker. För det första så har många andra löpare fastnat på bild när jag har försökt lära mig sportfotograferingens ädla konst och att jag därför sitter på ett ganska stort arkiv av bilder som kanske kan skänka andra personer glädje. För det andra så har jag insett att jag tycker om att fotografera idrottsevenemang och därigenom hittat ett driv till att bli en bättre fotograf.

Efter att ha startat med en Sony A7 och blandat vilt mellan objektiv på 14, 35 och 50 mm med blandade resultat (och många lärdomar) så har utrustningslistan förändrats och utökats markant. Jag har även börjat nosa på videoskapandets förlovade värld men det är en helt annan historia.

Från att ha börjat som en hobby har K8 Foto mynnat ut i ett litet företag där jag tar mig an fotouppdrag och även säljer arkivbilder. Håll till godo och tveka inte att kontakta mig vid eventuella frågor eller förfrågningar. Mina kontaktuppgifter finns längst ned på sidan.

Daniel Widarsson Norbeck
2023-05-17